ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Τα τέσσερα σημαντικά πλεονεκτήματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης

1.  Αποκτήστε το προϊόν που χρειάζεστε άμεσα.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε εβδομάδες αν όχι μήνες για ανταλλακτικά  που χρειάζεστε ΤΩΡΑ. Σε περίπου 3-4 ημέρες θα έχετε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κομμάτι. 

2. Παρακάμπτει πολλούς περιορισμούς που δεν είναι δυνατοί με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.

Για παράδειγμα, με την τρισδιάστατη εκτύπωση, είναι δυνατή η εκτύπωση σύνθετων γεωμετρικών σχημάτων και συμπλεκόμενων εξαρτημάτων που δεν απαιτούν συναρμολόγηση. Είναι επίσης δυνατή η παραγωγή μεμονωμένων αντικειμένων, σε μικρές ποσότητες, με χαμηλό κόστος και γρήγορη παράδοση. Αυτή η τεχνολογία βοηθά επίσης στη μείωση της απώλειας υλικού που σχετίζεται με την παραγωγή.

3. Η τρισδιάστατη εκτύπωση μπορεί να παράγει διαφορετικά αντικείμενα χωρίς τη δημιουργία συγκεκριμένων εργαλείων ή ακόμη και τη χρήση πολλών εργαλείων.

Δε χρειάζεται να χτίσουμε μια αποκλειστική γραμμή παραγωγής, βοηθά επίσης στη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου. Η τρισδιάστατη εκτύπωση μας δίνει τη δυνατότητα να καινοτομούμε πιο γρήγορα και να μηχανοποιούμαστε πιο γρήγορα.

4. Η τρισδιάστατη εκτύπωση δίνει σε όλους τη δύναμη να κατασκευάζουν αντικείμενα μόνο όταν τα χρειάζονται ή τα επιθυμούν.

Είναι μια εκπληκτική διαδικασία γι’ αυτούς που είναι δημιουργικοί και θέλουν να φτιάξουν κάτι από τη φαντασία τους. Η τρισδιάστατη εκτύπωση δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να παράγουν και να πωλούν τις δημιουργίες τους παρακάμπτοντας τα παραδοσιακά δίκτυα έκδοσης και διανομής. Είναι επίσης, χρήσιμη για την αναπαραγωγή αντικειμένων που δεν πωλούνται πλέον. Για παράδειγμα, προκειμένου να επισκευαστεί ένα παλιό μηχάνημα για το οποίο έχουν διακοπεί τα ανταλλακτικά.

Κατασκευάστε μόνο τα εξαρτήματα που χρειάζεστε, όταν και όπου τα χρειάζεστε. Μειώστε το φυσικό απόθεμα και τα απόβλητα, παραγγείλετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Χωρίς ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας, παραγγείλετε 1 – 10 000+ ανταλλακτικά όπως απαιτείται.